Zelfladende gehoorbeschermingsheadset van 3M

Producten 26-07
Zelfladende gehoorbeschermingsheadset van 3M

De innovatieve headset 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV, nu beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform, biedt optimale gehoorbescherming, maakt verstaanbare communicatie mogelijk zonder achtergrondruis, ook in een luidruchtige omgeving en maakt eenmalige batterijen overbodig.

Zelfladende gehoorbeschermingsheadset van 3M

De gepatenteerde zonneceltechnologie Powerfoyle™ zet zowel zonlicht als kunstlicht om in energie om de ingebouwde lithium-ion batterij op te laden. Zo is de headset op elk moment klaar voor gebruik.

Zelfladende gehoorbeschermingsheadset van 3M

De zelfladende gehoorbeschermingsheadset is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled kunststof. Er zijn reserveonderdelen beschikbaar. Dit draagt samen met de draadloze firmware-updates bij aan een langere levensduur van het product.

Zelfs bij veel lawaai tovert de headset van 3M de werkplek om tot een aangenaam stil kantoor. De headset is via Bluetooth® MultiPoint-technologie te verbinden met twee externe apparaten. Dankzij de ruisonderdrukking is ook in een luidruchtige omgeving heldere en duidelijke handsfree communicatie mogelijk.

Headset met ‘ambient listening’

De 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV heeft bovendien microfoons die omgevingsgeluid opvangen (ambient listening). Dankzij verschillende modi - van zeer lawaaierig tot stil - past de set zich optimaal aan elke situatie aan. Via de PTL-functie (push-to-listen) kan de gebruiker met één druk op de knop het omgevingsgeluid horen zonder de headset af te zetten. In dat geval stopt de Bluetooth-streaming even en worden de omgevingsmicrofoons actief, zodat mensen en geluiden in de buurt hoorbaar worden.