Winterlaarzen voor extreme omstandigheden

Bedrijfskleding 04-10
Winterlaarzen voor extreme omstandigheden

Helly Hansen introduceert de Bifrost Winter Tall BOA S7S HT, een geavanceerde winterlaars die speciaal is ontworpen om maximale prestaties, warmte en comfort te bieden, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden op de werkplek.

Winterlaarzen voor extreme omstandigheden

Winterlaarzen voor extreme omstandigheden

Winterlaarzen voor extreme omstandigheden

De Bifrost Winter Tall BOA S7S HT is uitgerust met een combinatie van PrimaLoft®Gold en Solarcore® isolatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een door NASA ontwikkelde aerogel die in een duurzaam schuimmateriaal is verwerkt. De Solarcore® isolatie is dun en lichtgewicht, terwijl de PrimaLoft® Gold isolatie warmte vasthoudt en behoudt. De Bifrost Winter Tall BOA S7S HT beschikt ook over een Dual Zone BOA configuratie. De ontwerpers van Helly Hansen werkten nauw samen met het BOA® team om deze configuratie te verfijnen.

Aanpasbare winterlaars

Met BOA® Fit draaiknoppen op zowel de voorkant als de zijkant van de laars biedt deze aanpasbare winterlaars een betere pasvorm. De Dual Zone BOA® configuratie zorgt bovendien voor veelzijdigheid, extra ventilatie en gemak, doordat gebruikers de bovenkant van de laars kunnen openen wanneer ze binnen zijn, zonder hun uitrusting uit te hoeven trekken.

Aanvullende kenmerken zijn onder meer een waterdichte/ademend HELLY TECH®-membraan, HH Dual-Stride-technologie in de tussenzool voor optimale demping en stabiliteit, een HellyGrip XRC rubberen buitenzool voor grip en flexibiliteit tot –30°C en CORDURA® re/cor™ gerecycled materiaal in de voering.