Van der Haeghe introduceert bladblazers van Redexim

Producten 02-09
Van der Haeghe introduceert bladblazers van Redexim

Trilo, de Nederlandse fabrikant van professionele machines voor de groensector, heeft de wereldwijde distributie van zijn bladblazers overgedragen aan Redexim. Van der Haeghe, de Nederlandse distributeur van Redexim-producten, zal de verkoop en aftersales voor de Nederlandse markt verzorgen.

Van der Haeghe introduceert bladblazers van Redexim

Deze bladblazers worden geleverd in de Redexim-kleuren, met bijbehorende benamingen en coderingen. Door de toevoeging van deze producten aan het Redexim-assortiment wordt het machineaanbod verder uitgebreid. De bladblazers zijn ideaal voor gebruik op golfbanen, sportterreinen, openbaar groen en fietspaden. Ze staan bekend om hun solide constructie, grote blaascapaciteit en laag geluidsniveau.

Drie modellen bladblazers

Er zullen drie modellen beschikbaar zijn, waarbij model 400 in verschillende varianten wordt aangeboden. De Redexim-bladblazers zullen via het landelijke Redexim-dealernetwerk verkocht worden.

Van der Haeghe is de Nederlandse importeur van ISEKI en een toonaangevende speler in technisch materieel en diensten voor de groensector. Als dochteronderneming van het 125-jarige familiebedrijf HH Hilaire Van der Haeghe, biedt Van der Haeghe professionele en persoonlijke service. Het bedrijf heeft één vestiging in Nederland, twee in België en is exclusief importeur van meerdere topmerken, ondersteund door een sterk dealernetwerk voor lokale service.