Reebok veiligheidsschoen met sportief DNA

Producten 02-10
Reebok veiligheidsschoen met sportief DNA

Maak je veel kilometers op het werk? Dan is de nieuwe veiligheidssneaker Adventure van Reebok Work de ideale schoen voor jou. Extreem licht van gewicht en voorzien van een formidabele demping en responsiviteit. Dat is te danken aan het Floatride Energy Foam dat ook in de zolen van Reebok hardloopschoenen wordt gebruikt.

Reebok veiligheidsschoen met sportief DNA

Adventure is de nieuwste collectie werkschoenen van Reebok Work. De modellen zijn een bijna exacte kopie van Reebok hardloopschoenen, maar dan met aanpassingen waardoor ze in veiligheidsklasse S1PS of S3S vallen. Werkschoenen met sportief DNA.

Reebok veiligheidsschoen met sportief DNA

Kleurrijke details

Adventure werksneakers hebben een stijlvol design en zijn te herkennen aan kleurrijke details. De collectie bevat drie modellen, waarvan één met een BOA-sluiting. De andere twee zijn geheel metaalvrij. De S1PS variant is geschikt voor magazijn of andere indoor omgevingen waar je niet in aanraking komt met vocht. Het S3S model is steviger en minimaal 60 minuten waterafstotend.

Het bovendeel van de Adventure is gemaakt van slijtvast microfiber met hoog ademend vermogen, vooral bij de S1PS varianten. De schoenen hebben een afgeschuinde hiel waardoor je minder impact maakt en je voet beter afrolt. De XTR Extra-Wide composiet veiligheidsneus zorgt voor meer ruimte bij de tenen. Alle modellen zijn antistatisch, ESD-getest en hebben een antislip loopzool voor veel grip. Met de metaalvrije anti-perforatiezool en de rubberen bumper op de neus ben je goed beschermd tegen impact.

Reebok Work

Voor veel dragers van veiligheidsschoenen zijn uitstraling, een licht gewicht en superieur comfort belangrijker dan ooit. Logisch dat innovaties uit de sportwereld steeds vaker worden toegepast. Het merk Reebok Work staat voor werkschoenen met een atletisch design, met een optimale balans in veiligheid en comfort waarmee je elke dag in topvorm naar je werk gaat.