De Salut Beerset van Weltevree staat ultrastevig

Meubels 31-07
De Salut Beerset van Weltevree staat ultrastevig

De Salut Beerset van Weltevree, bestaande uit een stevige houten biertafel en een nóg steviger bierbank, brengt mensen samen op momenten die ertoe doen. Met de inklapbare Salut Beertable en Salut Beerbench is er plek voor iedereen die je aan wil laten schuiven. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem tuinfeest, de Salut Beerset biedt een buitengewone combinatie van robuust en geraffineerd.

De Salut Beerset van Weltevree staat ultrastevig

Ontworpen vanuit de behoefte aan een bierbank die stevig staat en niet kantelt bij het opstaan of gaan zitten, bedacht designer Jaïr Straschnow een slimme oplossing: door de zitting van de bierbank een hoek van 7 graden naar binnen te geven, staan de poten van de bank ietwat schuin, waardoor de Salut Beerbench ultrastevig staat.

Het idee van de bierbank vormde de basis voor een volledige set: bij een stevige bierbank hoort een even stevige biertafel. De Salut Beertable is 20 centimeter breder dan de standaard biertafel, wat zorgt voor extra stabiliteit én meer ruimte. Bonus: de tafel is voorzien van een ingebouwde flesopener aan de onderkant van het tafelblad.

Salut Beerset is gemaakt van Europees Douglashout

De Salut Beerset is gemaakt van Europees Douglashout - hout dat écht geschikt is voor buitengebruik en om alle weersinvloeden te weerstaan - en Straschnow’s kenmerkende gebogen en gepoedercoate stalen platen. Met het handige inklapsysteem is de set binnen enkele seconden uit te klappen, maar kan ook zonder problemen het hele jaar buiten blijven staan. Zowel de Beerbench als de Beertable zijn voorzien van rubberen doppen, waarmee ze zonder beschadigingen te stapelen en te vervoeren zijn.