Addenda introduceert nieuwe innovaties tijdens Plantarium

Producten 13-08
Addenda introduceert nieuwe innovaties tijdens Plantarium

In een compleet vernieuwde stand viert Addenda de introductie van twee Hebe innovaties tijdens de Plantarium - Groendirekt beurs 2024. De Hebe Vinoa in een nieuwe kleur Pink en het nieuwe tafelconcept Hebe Petitable vormen samen de basis van een inspirerende presentatie. Bezoek Addenda op woensdag 21 augustus en donderdag 22 augustus op stand J1.127.

Addenda introduceert nieuwe innovaties tijdens Plantarium

De twee nieuwe innovaties, Hebe Vinoa Pink en Hebe Petitable, worden tijdens de beurs beoordeeld door de internationale vakjury. Hebe Petitable dingt mee voor de titel van Beste Marktinnovatie, en Hebe Vinoa Pink maakt kans op de prijs voor Beste Nieuwigheid.

Addenda introduceert nieuwe innovaties tijdens Plantarium

Hebe Vinoa Pink

In 2020 heeft Addenda Hebe Vinoa geïntroduceerd in de kleur paars. Dit jaar, in 2024 wordt hier een prachtige roze variant aan toegevoegd; Hebe Vinoa Pink. Deze goed vertakkende en compacte Hebe heeft een luxe uitstraling en geeft met z’n dieprode blad en roze bloempluimen een mediterrane touch aan tuin of balkon.

Hebe Petitable

Petitable, de naam zegt het al; ‘klein voor op tafel’! Petitable is een kant en klare plantschaal van 23 cm gevuld met de compacte Hebe variëteit Petita. Met Petitable speelt Addenda in op de doelgroep met een kleine buitenruimte zoals een balkon of terras. Met deze kleurrijke plantschaal fleur je in een handomdraai de terras- of balkontafel op tot een zomers spektakel.

Addenda Bijentroon

Dit jaar is Addenda op meerdere plekken op de beurs te vinden. De Addenda Bijentroon is op twee locaties te bewonderen. De bijentroon is een leuk promotiemiddel om de bloeiende planten van Addenda en biodiversiteit onder de aandacht te brengen in het tuincentrum