Compact spijkerpistool van fischer

Gereedschap 09-04
Compact spijkerpistool van fischer

Het gaszetgereedschap FGW 90 F van fischer is een voordelige en efficiënte keuze voor het bewerken van hout.

Compact spijkerpistool van fischer

Met een gewicht van 3,8 kilogram en compacte afmetingen (390 mm lengte x 108 mm breedte x 381 mm hoogte) ligt het gereedschap comfortabel in de hand. Gebruikers kunnen snel beginnen met alle bevestigingstaken, omdat het magazijn snel en eenvoudig kan worden geladen met maximaal 60 spijkers. Spijkers kunnen met precisie en flexibiliteit in elke richting en locatie worden geplaatst dankzij de handige apparaatneus en een energieprestatie van 90 joule. Ondersteboven installatie is ook eenvoudig met het apparaat. 

Compact spijkerpistool van fischer

fischer FGW 90 F voor verschillende nagels

De fischer FGW 90F is geschikt voor verschillende ringnagels en gladde schachtnagels in lengtes van 50 tot 90 millimeter. Zowel D-vormige als ronde kopnagels kunnen gemakkelijk worden verwerkt. Deze mate van flexibiliteit maakt toepassingen in massief hout, gelamineerd hout, multiplex, spaanplaat, vezelplaat en fineermaterialen mogelijk.

De gaspatronen en de lithium-ion-accu maken het fischer instelgereedschap FGW 90F zuinig in het gebruik. Eén gaspatroon gaat mee voor meer dan 1.100 bevestigingen. De krachtige lithium-ionbatterij kan na gebruik snel worden verwisseld voor een nieuwe en gaat meer dan 8.000 bevestigingen per lading mee.